Begripliga texter - och webb

En text är bra om den fungerar för läsaren. Vi ser till att dina texter blir effektiva och stödjer era mål.

Dagens läsare har ofta ont om tid. Dina texter behöver därför snabbt ge svar på läsarens frågor. Vi hjälper dig att förverkliga det!

Att skriva med klarspråk innebär att skriva vårdat, enkelt och begripligt. Texterna ska passa läsarens intressen och förkunskaper, samtidigt som de uttrycker det du vill säga. Varken mer eller mindre. Låt oss:

  •  skriva eller redigera era texter
  •  kvalitetssäkra ert språk och tonalitet
  •  arbeta igenom era skrivmallar
  •  utbilda er i att skriva bättre

Vi har utbildning och lång erfarenhet av att skriva och redigera texter för många olika slags målgrupper. Dessutom har vi arbetat länge med struktur och tonalitet för språkanvändning inom organisationer, och skapat och genomfört utbildningar om att skriva klarspråk för större och mindre grupper.

Kommunikation och webb

Effektiv kommunikation bidrar till att du kan uppnå dina mål.

Det innebär att du behöver kommunicera rätt innehåll vid rätt tid och med rätt perspektiv, och du behöver höra och känna till mottagarens frågor och situation.

Vi har många års erfarenhet av att ta fram kommunikationsstrategier och genomföra kommunikationsinsatser för större och mindre verksamheter och projekt.

Behöver ditt företag eller din organisation en ny webbplats? Vi bygger den åt dig!

Vi skapar stora och små webbplatser enligt dina behov. Vi kan även skriva dina webbtexter. Dessutom erbjuder vi drift och underhåll av din webbplats. Genom åren har vi byggt en rad webbplatser åt olika kunder. Här är några exempel:

Stiftelsen Hillesgårdspriset

Biofas AB

Tibetanens bokfond

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

 

 

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna