Colours

Coaching

Info in English

Funderar du på vart du är på väg i livet och behöver någon att resonera med? Står du inför ett större beslut, och vill bli säker på att du landar rätt? Vill du utforska olika perspektiv på din livssituation och dina relationer så att du kan agera med mera balans och självinsikt? Boka coaching!

Coaching är ett sätt att genom återkommande samtal underlätta för dig att inte fastna i gamla mönster. Jag som coach lyssnar och ställer frågor som kan vara överraskande, och som utmanar dig att vrida och vända på dina perspektiv. Resultatet blir en ökad självkännedom för dig.

Som coach finns jag för dig som samtalspartner, men jag ger inte råd, och det är inte terapi. Du själv har de svar du behöver, men kan behöva någon som hjälper dig att komma åt dem. Läs mer här om hur jag arbetar med coaching.

Jag är medlem i ICF - International Coaching Federation, som är världens största branschorganisation för coacher. Som medlem förbinder jag mig att följa deras etiska riktlinjer, vilket bland annat innebär att allt som sägs i coachsamtalen är konfidentiellt.

Jag är diplomerad coach, med en coachutbildning som är kvalitetssäkrad på den högsta nivån (ACTP, Approved Coach Training Program) hos den största branschorganisationen för professionella coacher, nämligen ICF, International Coaching Federation.

Så här säger några av mina klienter:

"Med nyfikenhet och positiv energi har Elisabeth stöttat mig i min personliga utveckling. Att få reflektera och sortera sina tankar tillsammans med en professionell coach har varit mycket värdefullt och jag kan tydligare se min möjligheter och välja en väg framåt."

/ Caroline Wertheim, redovisningschef på Academedia

 

Jag upplever att Elisabeth använder två olika superstyrkor i coachingen; dels förmågan att leda genom att hålla en strikt form, dels förmågan att lyssna och svara an på det som uppstår i nuet. Det har fått mig som blir coachad att känna mig trygg och öppen inför det som sedan har tagit form under våra sessioner. Jag har blivit påmind om att jag som människa är resursrik, även när jag är trött och deprimerad. Flera övningar och tillfällen i samtalen har känts djupt betydelsefulla och har gett mig anledning att fundera vidare efteråt. De svar jag fick fram var mer kraftfulla än jag hade trott var möjligt.

/ Eva Lejonsommar, författare

 

 

 

 

Boka coaching

Jag coachar både ledare och privatpersoner. Allt som sägs i samtalen är konfidentiellt, jag följer ICF:s etiska riktlinjer. ICF står för International Coaching Federation, och det är den största globala organisationen för professionella coacher.

Jag erbjuder coachprogram om 6 samtal, där den första träffen alltid är en introduktion där vi bland annat går igenom förväntningar och mål. Vi bokar också in datum för de kommande coachsamtalen.

Jag coachar via Zoom, eller med fysiska träffar i Eskilstuna.

Du kan också boka en Prova på-session, det är helt gratis. Ett sådant möte tar ca 45 minuter, och du får chans att ställa alla frågor du har. Du får också en kortare coaching om ett ämne som du själv väljer.

Boka nu

Kontakta mig så återkommer jag så snart jag kan till dig.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna
016-12 71 00
kontakt(a)linderkultur.se