Coaching

Ger dig förändring utifrån dig själv

Vad är coaching?

Vill du bli tryggare i din yrkesroll? Ha bättre balans jobb/fritid? Ta reda på vad som är viktigt för just dig i livet?

 

I coaching bestämmer du tema och mål för samtalen, och som coach stöttar jag dig och ser till att du hittar nya vinklar och perspektiv.

Coaching kan handla om utveckling i arbetsliv eller privatliv, beslut du står inför eller relationer du behöver reflektera över.

Du får utmanande frågor som hjälper dig att ta nya vägar för tankar och känslor. Du får också hjälp att utforska din inre kompass - dina styrkor, dina värderingar och ditt inre "why". Du får därmed ökad självkännedom, vilket ger dig större inre trygghet och balans.

Coaching är ett sätt att investera i dig själv och i din framtid. Att jobba med en coach online eller IRL kan ge dig de förändringar du vill ha och behöver, som ledare eller privatperson.

Som coach finns jag för dig som samtalspartner, men jag ger inte råd, och det är inte terapi. Du själv har de svar du behöver, men kan behöva någon som hjälper dig att komma åt dem.

Jag har arbetat med kommunikation och ledarskap i många år, och har en gedigen coachutbildning. Allt som sägs i coachsamtalen är helt konfidentiellt, så att du kan bygga vidare på din självkännedom i en helt trygg miljö.

Jag coachar både ledare och privatpersoner, och som onlinecoach träffar du mig digitalt. Om du föredrar att ses IRL finns jag i Eskilstuna.

Varmt välkommen att ta kontakt!

Att identifiera vad du egentligen känner är ett viktigt steg för att bli medveten om dina grundläggande värderingar och vad som styr dig - din "inre kompass".

 

 

%
BÄTTRE KOMMUNIKATIONSFÖRMÅGA
%
BÄTTRE SJÄLVFÖRTROENDE
%
BÄTTRE BALANS I LIVET

/ Effekter av coaching enligt ICF Global Consumer Awareness Study 2022

Workshops och seminarier

För er som vill se till att ledningsgruppen, teamet eller personalgruppen lär sig mer om att arbeta med ett coachande förhållningssätt - boka en föreläsning eller workshop!

Teman:

  • Kommunicera för ökad kreativitet
  • Öka ditt självledarskap
  • Skaffa dig modet att lyssna på riktigt

Vi anpassar innehåll och upplägg efter förutsättningarna. Välj mellan mer renodlade föreläsningar och aktiva workshops med många tillfällen till reflektion för både individer och grupper.

Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

Vill du veta mer, eller boka ett möte?

Varmt välkommen att ta kontakt!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

 

 

Vi finns även på Coacheronline.se.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna