Coaching

Funderar du på vart du är på väg i livet och behöver någon att resonera med? Står du inför ett större beslut, och vill bli säker på att du landar rätt? Vill du utforska olika perspektiv på din livssituation och dina relationer så att du kan agera med mera balans och självinsikt? Boka coaching!

Coaching är ett sätt att genom återkommande samtal underlätta för dig att inte fastna i gamla mönster. Jag som coach lyssnar och ställer frågor som kan vara överraskande, och som utmanar dig att vrida och vända på dina perspektiv. Resultatet blir en ökad självkännedom för dig.

Som coach finns jag för dig som samtalspartner, men jag ger inte råd, och det är inte terapi. Du själv har de svar du behöver, men kan behöva någon som hjälper dig att komma åt dem. Läs mer här om hur jag arbetar med coaching!

Jag är diplomerad coach, med en coachutbildning som är kvalitetssäkrad på den högsta nivån (ACTP, Approved Coach Training Program) hos den största branschorganisationen för professionella coacher, nämligen ICF, International Coach Federation.

En av mina klienter säger så här:

"Med nyfikenhet och positiv energi har Elisabeth stöttat mig i min personliga utveckling. Att få reflektera och sortera sina tankar tillsammans med en professionell coach har varit mycket värdefullt och jag kan tydligare se min möjligheter och välja en väg framåt."

Caroline Wertheim, Redovisningschef på Academedia

Kortare eller längre coachprogram

Jag coachar både ledare och privatpersoner.

Jag erbjuder coachprogram där den första träffen alltid är en introduktion, där vi bland annat går igenom förväntningar och mål, och jag beskriver hur jag arbetar, samt går igenom ICF:s etiska riktlinjer, som jag följer. Där ingår bland annat att allt som sägs i samtalen är konfidentiellt. Vi bokar också in datum för coachingen.

Coachprogram 6 tillfällen inkl. introduktionsträffen.

Coachprogram 9 tillfällen inkl. introduktionsträffen.

Längre coachprogram på ett halvår eller ett år. Du bestämmer!

All coaching kan ske på plats hos dig, hos mig eller digitalt via Zoom.

Erbjudande: Boka ett gratis Prova på-coachsamtal!

Boka nu

Kontakta mig nedan så återkommer jag så snart jag kan till dig.

Tack för att du hör av dig!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

 

 

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna
016-12 71 00
kontakt(a)linderkultur.se