Känn dig själv - samtalscoaching

Info in English

Funderar du på vart du är på väg i livet och behöver någon att resonera med? Står du inför ett större beslut, och vill bli säker på att du landar rätt? Vill du utforska olika perspektiv på din livssituation och dina relationer så att du kan agera med mera balans och självinsikt? Boka coaching!

Samtalscoaching är ett sätt att genom återkommande samtal underlätta för dig att inte fastna i gamla mönster. Jag som samtalscoach lyssnar och ställer frågor som kan vara överraskande, och som utmanar dig att vrida och vända på dina perspektiv. Resultatet blir en ökad självkännedom för dig.

Som coach finns jag för dig som samtalspartner, men jag ger inte råd, och det är inte terapi. Du själv har de svar du behöver, men kan behöva någon som hjälper dig att komma åt dem.

Mer om hur jag arbetar med coaching.

Följ gärna mitt konto Känn_dig_själv på Instagram!

Jag är utbildad och diplomerad

Jag är ACC-certifierad coach (Accredited Certified Coach, ICF). Jag är utbildad till Advanced-nivå, vilket innebär att jag har en fördjupad kompetens och erfarenhet som jag använder i min coaching.

Jag är medlem i ICF, och förbinder mig därmed att följa deras etiska riktlinjer, vilket bland annat innebär att allt som sägs i coachsamtalen är konfidentiellt.

Så här säger några av mina klienter:

Elisabeth är en trygg samtalscoach som man snabbt får förtroende för. Hon har en god förmåga att skapa tillit och trygghet, är inlyssnande men samtidigt också utmanande när hon ser att det behövs. Jag har fått med mig bra verktyg och perspektiv. Hon har ett sätt att arbeta med hela människan - arbete, fritid, familj.

Emma Sjölund, verksamhetschef Karolinska universitetssjukhuset

Jag upplever att Elisabeth använder två olika superstyrkor i coachingen; dels förmågan att leda genom att hålla en strikt form, dels förmågan att lyssna och svara an på det som uppstår i nuet. Det har fått mig som blir coachad att känna mig trygg och öppen inför det som sedan har tagit form under våra sessioner. Jag har blivit påmind om att jag som människa är resursrik, även när jag är trött och deprimerad. Flera övningar och tillfällen i samtalen har känts djupt betydelsefulla och har gett mig anledning att fundera vidare efteråt. De svar jag fick fram var mer kraftfulla än jag hade trott var möjligt.

Eva Lejonsommar, författare
 

Med nyfikenhet och positiv energi har Elisabeth stöttat mig i min personliga utveckling. Att få reflektera och sortera sina tankar tillsammans med en professionell coach har varit mycket värdefullt och jag kan tydligare se min möjligheter och välja en väg framåt.

Caroline Wertheim, redovisningschef på Academedia

Jag rekommenderar Elisabeth varmt som coach. Kvalitet, ärlighet, lyhördhet och nyfikenhet är det du får som kund.

Jörgen Boström, Beinfront AB

Boka samtalscoaching

Jag coachar både ledare och privatpersoner. Allt som sägs i samtalen är konfidentiellt.

Jag erbjuder coachprogram om 6 samtal, där den första träffen inkluderar är en introduktion där vi bland annat går igenom förväntningar och mål.

Jag coachar via Zoom, enkelt och smidigt - ingen restid för dig! Vill du boka IRL-träffar, finns jag i centrala Eskilstuna.

Du kan också boka en Prova på-session, det är helt gratis. Ett sådant möte tar ca 45 minuter, och du får chans att ställa alla frågor du har. Du får också en kortare coaching om ett ämne som du själv väljer.

Boka nu

Kontakta mig så återkommer jag så snart jag kan till dig.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

 

 

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna