Om oss

Vi jobbar med tre olika saker:

Samtalscoaching - för dig som vill ha ökad klarhet eller förändring i ditt liv.

Redigering och korrekturläsning av texter, samt rådgivning om hur du kan göra dina texter mer begripliga, och anpassade till mottagarnas behov.

Musikaliska upplevelser inom en rad olika genrer! Elisabeth är sångerska, och Lars är kontrabasist.

Här hittar du vår hållbarhetspolicy och här finns vår integritetspolicy.

Elisabeth Linder

Elisabeth Linder

Jag är utbildad och diplomerad coach och medlem i ICF, International Coaching Federation. Det innebär att jag arbetar enligt deras krav och standard vad gäller konfidentialitet och kvalitet.

Jag har arbetat med kommunikation inom privat och offentlig sektor i mer än 30 år, och jag har varit både en omvittnat skicklig kommunikationschef och projektledare. Jag har en mycket kraftfull förmåga att kombinera helhetssyn med känsla för detaljer.

Jag är välutbildad inom språkrådgivning och textvård, och gillar att korrekturläsa och redigera texter till ökad läsvänlighet.

Sången har alltid funnits med mig, och jag sjunger jazz, visor, pop och andligt, allt med samma glädje.

Lars G Linder 3, Foto Erik Unnerdal

Lars G Linder

Att bygga webbplatser och fixa administratörstjänster för mindre företag och organisationer har jag ägnat mig åt i ett antal år.

Jag älskar att spela. Inte minst kontrabas. Om jag får välja alldeles själv är jazz högst på listan. Samtidigt spelar jag gärna i samband med gudstjänster och andra kyrkliga sammanhang. Som engagerad i Svenska kyrkan vet jag att musiken är en bärande del av kyrkan, och som i så många sammanhang också ett utmärkt sätt att förmedla budskap och känsla.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna