Coaching för ledare

Skapa ditt hållbara ledarskap

Coaching för ledare

Att vara ledare kan kännas ensamt. När du blir coachad av mig får du en samtalspartner som lyssnar på ditt nuläge och utmanar dig att se vad bästa vägen framåt är. Självklart är samtalen helt konfidentiella.

Coaching gör dig till en bättre ledare, och du ökar också ditt självledarskap. Vi arbetar med dina individuella mål och med de ledaregenskaper just du behöver förbättra.

Kanske känner du att livet och jobbet ”går i samma hjulspår” och att en förändring behövs? Eller har du stött på en utmaning i din karriär som du är osäker på hur du ska hantera?

Jag som coach är expert på coachingprocessen. Du är expert på ditt förutbestämda mål.

Coaching är "partnerskap med klienter i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar dem att maximera deras personliga och professionella potential", enligt ICF:s definition.

 

ICF, International Coaching Federation, är den största branschorganisationen för coacher globalt.

Jag är medlem i ICF, och certifierad coach.

Elisabeth Linder, certifierad coach ACC ICF

%
UTÖKADE PROFESSIONELLA KARRIÄRMÖJLIGHETER
%
ÖKAD ARBETSPRESTATION
%
FÖRBÄTTRADE FÖRETAGSLEDNINGSSTRATEGIER

/ Effekter av coaching enligt ICF Global Consumer Awareness Study 2022

Coachingprogram för ledare

Ett coachprogram omfattar normalt sex till tolv samtal om cirka en timme vardera. Träffarna läggs med två till fyra veckors mellanrum.

Innan coachingen börjar ses vi för att gå igenom förväntningar och vad du vill åstadkomma med att bli coachad, och vi skräddarsyr då ett upplägg som passar dig.

Välj mellan att genomföra coachsamtalen digitalt via t.ex. Zoom, eller att ses IRL i centrala Eskilstuna.

Du bestämmer målet för hela coachprogrammet, och för varje coachsamtal. Som din coach ser jag till att vi arbetar målstyrt och med sikte på verklig transformation för dig.

Om det är din chef/HR som initierar coachingen genomför vi allra först ett trepartssamtal där du, din chef och jag som coach deltar. Då stämmer vi av dina önskade förändringar, synkar förväntningar och får möjlighet att se över hur din chef kan stötta. Vi gör också ett avslutande trepartssamtal, där vi utvärderar resultatet av coachprogrammet tillsammans och diskuterar behov av fortsatt stöd.

Självklart är allt som sägs i coachsamtalet helt konfidentiellt. Jag är certifierad och professionell coach, och medlem i ICF (International Coaching Federation) och jag följer deras etiska riktlinjer.

Kontakta oss

Har du frågor, eller vill du boka ett möte?

Varmt välkommen att ta kontakt!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna