Personlig coaching

Följ din inre kompass

Coaching för dig

Funderar du på vart du är på väg i livet och behöver någon att resonera med? Står du inför ett större beslut, och vill bli säker på att du landar rätt? Vill du utforska olika perspektiv på din livssituation och dina relationer så att du kan agera med mera balans och självinsikt? Boka coaching!

Samtalscoaching är ett sätt att genom återkommande samtal underlätta för dig att inte fastna i gamla mönster. Jag som samtalscoach lyssnar och ställer frågor som kan vara överraskande, och som utmanar dig att vrida och vända på dina perspektiv. Du får ökad självkännedom, och blir klar över dina värderingar och behov.

Jag hjälper dig att fokusera på de viktigaste frågorna i din karriär och ditt privatliv, och stöttar dig på din väg från tanke till handling. Tillsammans ser vi till att du har tillgång till de verktyg du behöver.

 

Utgångspunkten är att utgå från nuet och blicka framåt mot möjligheter och olika sätt att nå dina önskvärda resultat.

Elisabeth Linder, certifierad coach ACC ICF

Hur fungerar det?

Ett coachprogram omfattar normalt sex samtal, där den första träffen inkluderar en introduktion där vi bland annat går igenom förväntningar och mål.

Välj mellan att ses via Zoom, enkelt och smidigt, eller att träffas IRL i centrala Eskilstuna.

Du kan också boka en Prova på-session, det är helt gratis. Ett sådant möte tar ca 45 minuter, och du får chans att ställa alla frågor du har. Då ingår också en kortare coaching om ett ämne som du själv väljer.

Allt som sägs i samtalen är självklart konfidentiellt.

%
BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA
%
ÖKAD BALANS I LIVET
%
ÖKAT VÄLBEFINNANDE

/ Effekter av coaching enligt ICF Global Consumer Awareness Study 2022

Kontakta oss

Har du frågor, eller vill du boka ett möte?

Varmt välkommen att ta kontakt!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna