Om oss

Vilka är vi?

Linder Kultur & Kommunikation AB bildades 2013 av Elisabeth och Lars G Linder. Tillsammans har vi lång och bred erfarenhet av ledarskap, management och kommunikation i offentlig och privat sektor, och vi har båda två ett klart utvecklingsfokus - vi gillar att tänka nytt och bidra till transformation av både människor och verksamheter.

Vi bor i Eskilstuna och har musiken som gemensamt intresse. Elisabeth sjunger och Lars är jazzbasist och vi spelar i flera olika sammanhang.

Som en sidoverksamhet ägnar sig Elisabeth ibland åt textvård, alltså redigering och korrekturläsning av texter, samt rådgivning om hur texter kan bli mer begripliga och anpassade till mottagarnas behov.

 

Elisabeth Linder

Jag är certifierad coach ACC (Accredited Certified Coach) och medlem i ICF, International Coaching Federation. Det innebär att jag arbetar enligt deras höga krav och standard vad gäller konfidentialitet, kvalitet och etik.

Jag har arbetat med kommunikation inom privat och offentlig sektor i mer än 30 år, bland annat i roller som omvittnat skicklig kommunikationschef eller projektledare. Jag har en mycket kraftfull förmåga att kombinera helhetssyn med känsla för detaljer. När jag coachar gör det att jag lyssnar "mellan raderna" och hjälper dig att se vart du ska med helt nya ögon.

Jag erbjuder:

  • Samtalscoaching för ledare och privatpersoner
  • Föreläsningar och workshops om coaching och kommunikation

Elisabeth Linder, certifierad coach ACC ICF

Lars G Linder

Jag har under hela mitt vuxna liv arbetat med styrning av organisationer, bland annat som ordförande och styrelseledamot i både privata och kommunala bolag, kommunstyrelse och kommunala nämnder, folkrörelseorganisationer samt internationella organ. Jag har också varit departementsråd och enhetschef vid Miljödepartementet, med huvudmannaansvar för flera statliga myndigheter. 

Jag erbjuder:

  • Konsulttjänster gällande governance och management

 

 

 

Lars G Linder

Kontakta oss

Varmt välkommen att ta kontakt!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna