Vad säger klienterna?

Jörgen Boström, Beinfront AB

”Jag rekommenderar Elisabeth varmt som coach. Kvalitet, ärlighet, lyhördhet och nyfikenhet är det du får som kund.”

 

Emma Sjölund, verksamhetschef Karolinska universitetssjukhuset  

”Elisabeth är en trygg samtalscoach som man snabbt får förtroende för. Hon har en god förmåga att skapa tillit och trygghet, är inlyssnande men samtidigt också utmanande när hon ser att det behövs. Jag har fått med mig bra verktyg och perspektiv. Hon har ett sätt att arbeta med hela människan - arbete, fritid, familj.”

 

Caroline Wertheim, redovisningschef på Academedia

”Med nyfikenhet och positiv energi har Elisabeth stöttat mig i min personliga utveckling. Att få reflektera och sortera sina tankar tillsammans med en professionell coach har varit mycket värdefullt och jag kan tydligare se min möjligheter och välja en väg framåt.”

 

Anna Löfdahl, journalist

”Elisabeth lyssnar uppmärksamt och har en enastående förmåga att coacha. Med små medel och verktyg, nästan osynliga men väldigt verksamma, får hon en att på egen hand reflektera och komma fram till olika insikter. Samtidigt väjer hon inte för det komplicerade utan skiljer skickligt agnarna från vetet och ställer de viktiga frågorna som leder processen framåt.”

 

Hanna Andersson 

”Jag har blivit coachad av Elisabeth under ca tre månader. Hon är en väldigt bra lyssnare och ställer också bra frågor som får en att fundera mer på vad man verkligen känner och tänker. För mig har det varit väldigt skönt att prata med henne och har lett mig till intressanta tankar. Elisabeth varierande samtalen med bl.a. visualiseringar och att jobba med sin inre kompass. Hon erbjöd även små påminnelser på sms utanför samtalstiden som jag tyckte var väldigt bra!”

 

Eva Lejonsommar, författare

”Jag upplever att Elisabeth använder två olika superstyrkor i coachingen; dels förmågan att leda genom att hålla en strikt form, dels förmågan att lyssna och svara an på det som uppstår i nuet. Det har fått mig som blir coachad att känna mig trygg och öppen inför det som sedan har tagit form under våra sessioner. Jag har blivit påmind om att jag som människa är resursrik, även när jag är trött och deprimerad. Flera övningar och tillfällen i samtalen har känts djupt betydelsefulla och har gett mig anledning att fundera vidare efteråt. De svar jag fick fram var mer kraftfulla än jag hade trott var möjligt.”

Kontakta oss

Vill du veta mer, eller boka ett möte?

Varmt välkommen att ta kontakt!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Linder Kultur & Kommunikation AB
Strandgatan 30 B
633 43 Eskilstuna